Scheepsreiniging en conserveren gaan vaak hand in hand. Zo is het van belang om na het reinigen van scheepsruimen, het laadruim weer te voorzien van een nieuw verfsysteem. Het oppervlak is zo weer goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en voorkomt dat het materieel weer gaat roesten. Of na het volledig blank stralen van een laadruim door middel van hydrojetten. Ook dan is het noodzakelijk dat er een goed verfsysteem word aangebracht. 

Bij het behandelen van ballasttanks en moeilijk toegankelijke ruimtes, maken we veelal gebruik van roestwerende olieen en floot-coatings om het oppervlak te voorzien van een goede beschermlaag.

Buiten het reinigen en conserveren van schepen en andere maritieme objecten zijn we ook inzetbaar bij het reinigen en coaten van infrastructurele objecten zoals bruggen, tunnels, sluizen en steigers of constructiedelen. 

Door onze kennis van coatings en verfsystemen en onze ervaring in het aanbrengen hiervan, weten we bij elk project het juiste verfsysteem te vinden. Hierbij word zowel de klant als de verfleverancier betrokken. 

Door onze contacten die we onderhouden met de toonaangevende verffabrikanten en leveranciers op gebied van maritieme en industriele coatings, is ons aanbod van coatings en verfproducten breed en werken we uitsluitend met producten die aan de hoogste standaarden voldoen.

Voor advies over verfproducten en het aanbrengen ervan, kunt u altijd contact met ons opnemen.

We denken graag met u mee!