Het reinigen van scheepsruimen, (ballast)tanks, machinekamers het onderwaterschip of ondersteuning bij industriële projecten, daar kunt u ons voor bellen! Door inzet van onze mobiele hogedruk units van 500 tot 2500bar, zijn we uiterst flexibel, breed inzetbaar en kunnen we snel en effectief te werk gaan, ongeacht de locatie van de klant.

Met onze professionele reinigingsapparatuur kunnen we met 500 bar bij 90 graden warm water reinigen, en weten we zwaar verontreinigde en vettige oppervlakten weer brandschoon en vetvrij te krijgen. Zo reinigen we scheepsruimen en tanks, verwijderen we vuil en verfbladders en creëren op deze manier weer een goede hechting voor een eventuele nieuwe verflaag.

Of het schoon spuiten en conserveren van het onderwaterschip, wat niet alleen van belang is voor het behoud en levensduur van het materieel maar ook grote invloed heeft op het brandstofverbruik. Een schip met een schoon en glad onderwaterschip wat vrij is van aangroei en waterpokken loopt aanzienlijk beter en dat brengt op de lange termijn een flink economisch voordeel met zich mee.